Galatasaray'da sürpriz isim: Oktay Mahmuti!

Gamaspor'un haberine göre; başarısız sonuçların ardından istifaya davet edilen Galatasaray Odeabank'ın coachu Ergin Ataman sezon sonu gidiyor. Kulislerde Oktay Mahmuti sesleri yükseliyor. Galatasaray Odeabank'ta son günlerin tartışılan ismi coach Ergin Ataman'ın geleceği merak konusu. Ataman, sezon başında Başkan Dursun Özbek'ten bütçe istemiş ve başarı vaad etmişti.  Birçok transfer yapıldı fakat özellikle Euroleague macerasında başarının çok uzağında kalındı. Taraftar ile de arası açılan Ergin Ataman özellikle son dönemdeki başarısız sonuçların ardından istifaya davet edilmeye başlanmıştı. Bunun son örneği ise dünkü Fenerbahçe maçının son anlarında yaşandı.

SEZON SONU GİDİYOR 
Harcanan paraların karşılığında gelen başarısız sonuçlar, Ataman devrinin sonu oldu. Maddi olarak zor bir süreçten geçen Galatasaray kulübü, amatör branşlarda en büyük zararı basketbol şubesinden aldı. Sarı-kırmızılı kulüp, yeni sezonda basketbol şubesinde küçülmeye gidecek ve bütçe kısılacak. Ataman ile yolların ayrılmasına ise kesin gözüyle bakılıyor. 

ARENA'YA SÜRPRİZ ZİYARET 
Galatasaray bu tartışmaların ortasındayken, futbol takımı Cumartesi günü Türk Telekom Arena'da Gençlerbirliği'ni ağırladı.  Maçı izlemeye gelen sürpriz bir isim vardı; Oktay Mahmuti. 

Galatasaray Odeabank'ın 2010-2012 yılları arasından başında olan 49 yaşındaki tecrübeli coach, Haziran 2012'de sarı-kırmızılı kulüpten ayrılmış, yerine ise Ergin Ataman getirilmişti. Kulislerde Galatasaray'da 5 yıl aradan sonra bu değişikliğin tekrar meydana gelebileceği konuşuluyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0