Sutopu | Havuzun Aslanları dolu dizgin!

Sutopu Süper Ligi'nde normal sezonu 2.sırada bitirerek Final Grubu'nda mücadele etme hakkı kazanan Galatasaray sutopu takımı finallerin 6.haftasında Adalar Su Sporları'nı evinde ağırladı. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan takımımız havuzdan 14-6'lık galibiyetle ayrılırken, final grubunda namağlup liderliğini sürdürdü. Adalar Su Sporları karşısında attığı 5 golle galibiyette başrol oynayan Deniz Tolga'nın yanı sıra 3'er gol atan Berke ve Berk galibiyette pay sahibi olurken, takımımızın diğer golleri Osman - Eray ve Milos'tan geldi.

Galatasaray sutopu takımı final grubunun 7.hafta maçında liderliği paylaştığımız namağlup ENKA ile karşılaşacak. Şampiyonluk yolunda oldukça önemli olan mücadele 25 Mart 2017 Cumartesi günü saat 18.30’da Enka Yüzme Havuzu’nda oynanacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0