THY Euroleague'de finallere bir Türk sponsor daha!

Avrupa'nın en büyük basketbol organizasyonu olan THY Euroleague'de finaller bilindiği üzere 19-21 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek. Organizasyon tarihinde ikinci kez İstanbul'da gerçekleştirilecek olan dörtlü finaller öncesinde bir Türk şirketi daha Euroleague ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Türk Hava Yolları'nın ana sponsor olduğu organizasyonun sağlık sponsoru Acıbadem Grubu oldu. 

19-21 Mayıs tarihleri arasında Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşmalarda tüm sağlık hizmetleri Acıbadem Grubu tarafından sağlanırken; salonda da çeşitli noktalarda ilgili şirketin reklamları bulunacak. Hatırlanacağı üzere Euroleague'de premium partner olarak Nesine.com ve Doğuş Grubu; global partnerlerde de Zubizu, Tadım, Detur, Odeabank, Efes Pilsen gibi sponsorluklar bulunuyordu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0