Tudor'dan kadroda revizyon!

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor, takımın başında ilk galibiyetini almak için hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde Beşiktaş'a mağlup olarak zirve yarışından uzaklaşan Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında galip gelmek istiyor. 

Hırvat teknik adam, derbi maçın kadrosundan birkaç ismi yedek bırakacak. Tudor özellikle Selçuk İnan ve sakatlığı nedeniyle sahalardan 2 hafta uzak kalacak olan Sneijder'in performansını artırması gerektiğini düşünüyor. Sneijder, geçtiğimiz gün yapılan antrenmanda adalesinde ağrı hissedince çalışmayı yarıda bırakmıştı. Hırvat çalıştırıcı, sakatlanan Sneijder'ın yerine Josue'yi oynatmayı planlıyor. 

Selçuk İnan'ı fiziksel olarak yeterli bulmayan Tudor, Tolga Ciğerci'yi ilk 11 için düşünse de gurbetçi oyuncunun son haftalardaki düşüşü Hırvat teknik adamı düşündürüyor. Yaklaşık 4 ay sahalardan uzak kalan Tolga'nın maç eksiğinden dolayı sıkıntı yaşadığını düşünen Tudor, milli oyuncunun fiziksel durumuna göre bir tercih yapacak. 

Taktik çalışmalarda orta sahada daha agresif ve mücadeleci olunmasını isteyen Igor Tudor, pazartesi günü oynanacak karşılaşma öncesi oyuncu tercihini maça doğru yapacak.

(NTV Spor)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0