Tudor'un idmanları isyan ettirdi!

Hürriyet gazetesinin haberine göre; Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Igor Tudor'un mücadele ve dayanıklılık odaklı futbol anlayışından rahatsız olan bazı futbolcuların yönetime şikayette bulunduğu iddia ediliyor. Igor Tudor'un gelişinin ardından değişen idman ve maç sistemi Wesley Sneijder, Selçuk İnan ve Bruma'nın tepki göstermesine neden oldu.. 

İddialara göre 3 isim, Hırvat hocanın mücadele ve dayanıklılık odaklı futbol anlayışıyla ilgili yönetime şikayette bulundu. 3 yıldızın yöneticilere "Böyle bir tempoya alışkın değiliz. Çok yıpranıyoruz. Sahada 30 dakika sonra yürüyecek halimiz kalmıyor" ifadesini kullandığı belirtiliyor. Fakat yöneticilerin Tudor'un arkasında durduğu ve "Hocanız ne derse yapacaksınız. Patron o" yanıtını verdiği öğrenildi. 

Takım içindeki bu huzursuzluğun önümüzdeki günlerde daha da artması bekleniyor. Tudor bazı futbolculardan tepki görse de yönetimden tam destek almış durumda. Hırvat hoca Florya'da kimsenin gözünün yaşına bakmıyor...

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0