Wesley Sneijder: Yönetimin ne yapmak istediğini bilmem gerekir..

Hollanda milli takımının kadrosunda bulunan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder, milli takım kampında De Telegraaf gazetesine özel bir röportaj verdi. Sezon ortasında gerçekleşen teknik direktör değişikliği hakkında takımın zor bir süreçten geçtiğini belirten Hollandalı yıldız, kendisine gelen tekliflere de açıklık getirdi. Wesley Sneijder'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Galatasaray'daki geleceğimi zaman zaman ben de düşünüyorum. Bu da çok normal. Çünkü her insan gibi ben de oturup geleceğimi düşünüyorum. Galatasaray'da şu an itibariyle kulübün neyi istediğini bilmek isterdim. Kulübün borçları fazla. Bu sebeple önümüzdeki yıllara nasıl bakıyorlar onu ben de bilmek isterim. Eğer iki taraf da bazı sınırları aştıysak, birbirimize karşı dürüst olmalıyız! Sonuçta harika yıllar geçirdik. O zaman problem olmaz.

Çin'den teklif aldım fakat kabul etmedim. Amerika benim için iyi bir opsiyon olabilir. Bu konu hakkında Blind (Hollanda'nın teknik direktörü) ile konuştum. Çin'den gelen teklif maddi açıdan iyiydi. Ancak hiçbir zaman benim için ciddi bir opsiyon olmadı. İlginç opsiyonlardan biri de Hollanda'ya geri dönmek. Ama Amerika daha güzel bir yer. En mantıklı olasılıklar ortada.

Fiziksel olarak yaşadığım sakatlıklardan dolayı tam iyi değilim. En iyi performansımı bu yüzden gösteremiyorum. Fit olmalıyım. Ancak dürüst olmak gerekirse milli takım anlamında önümüzdeki yıllarda 2018 Dünya Kupası'ndan sonra devam etmem realistlik değil. Kariyerimin sonunda gibi gözükebilirim ama tam olarak öyle değil. Kendimi tepede hissediyorum. Neyse ki hoca da (Blind) bunu görüyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0