Adnan Öztürk resmen açıkladı: Başkanlığa adayım!

Galatasaray'da mevcut yönetim her ne kadar erken seçime gitmek gibi bir düşüncesi olmadığını belirtse de, kulislerde seçim ihtimali oldukça sesli bir şekilde konuşuluyor. A Spor'a özel açıklamalarda bulunan Adnan Öztürk, 2018 yılında Dursun Özbek'in görev süresinin tamamlanacağını hatırlatarak seçimlerde aday olacağını resmen açıkladı. Adnan Öztürk'ün açıklamalarının tamamı şu şekilde..
Camiadan bu yönde talepler var. Alınan kötü sonuçlar hepimizi derinden üzdü. İnsanlar Galatasaray'ın en iyi şekilde yönetilmesini istiyor. İstekleri kıramazdım. Dursun Özbek'in beni desteklediğine yönelik haberler var, eğer bunlar doğruysa çok şık bir davranış ama gerçek değilse de kararımı verdim. 2018'de gerçekleştirilecek seçimlerde başkan adayıyım. Eğer seçilirsem kulüp yönetiminde akılcılığı ön planda tutacağım. Profesyonel yöneticilere şans vereceğiz. Galatasaray gibi bir marka en üst düzey şekilde yönetilmeli, hak ettiği noktaya ulaştırılmalı ve özellikle Galatasaray futbol takımı en kısa sürede toparlanarak düzlüğe çıkartılmalı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0