Bambaşka bir Galatasaray..

Dursun Özbek başkan seçildiğinde tarihler 23 Mayıs 2015’i gösteriyordu, ya da çilenin başladığı tarih mi desek. "Taraftara bambaşka bir Galatasaray izleteceğim" diyen Dursun Özbek, bu sözünü tuttu aslında. Başkan seçildikten iki gün sonra ligde şampiyon olarak 4. yıldızı takan, sonrasında Türkiye Kupasını alan Galatasaray, Dursun Özbek’le geçen 1,5 yılda ise geçmişini mumla arar duruma geldi. 

Dursun Özbek’ten önce 2014-15 sezonunda 31 maçta -son 2 maçta Dursun Özbek vardı- 23 galibiyet alan futbol takımımız, Dursun Özbek’le geçen 2 sezonda 63 lig karşılaşmasında yalnızca 29 galibiyet alabildi. Dursun Özbek öncesi Beşiktaş’a on maçtır kaybetmeyen bir Galatasaray varken, Dursun Özbek’le beraber Beşiktaş karşısında dört maçtır kazanamayan bir Galatasaray var. Dursun Özbek’ten önce dört sene üst üste Şampiyonlar Ligine katılan sarı-kırmızı ekibimiz, Dursun Özbek yönetiminde Avrupa’dan bir sezon men edildi ve adeta Şampiyonlar Ligi'nin jenerik müziğini unutur hale geldi. 

Dursun Özbek sadece futbolda değil, amatör branşlarda da taraftara başarıyı unutturdu. Göreve geldiğinde kadın basketbolda şampiyon olan Sarayın Sultanları, Dursun Özbek yönetiminde Euroleague seviyesinden Eurocup'a düştü. Tekerlekli basketbolda ligi domine eden, Avrupa'da alınmadık kupa bırakmayan Engelsiz Aslanlar, Dursun Özbek'le beraber şampiyonluğu unuttu. 

Her branşta bizi rezil eden Dursun Özbek, böylece bambaşka bir Galatasaray sözünü tutmuş oldu. Tüm bunların yanı sıra görevde bulunduğu iki sezonda beş teknik direktörle çalışan, sayısız yöneticisi istifa eden, kulübü aile şirketine çevirmeye çalışan Dursun Özbek, taraftarın utanç kaynağı haline geldi. Göreve geldiğinden beri borçları azaltacağını söyleyen başkanımız, borçları azaltmak bir tarafa dursun, her geçen gün borcun daha da artmasına sebep oldu. Yine bu dönemde Galatasaray'ın en kıymetli malları değerinin çok altında satıldı. Dursun Özbek'in Galatasaray'ı; borçları azalacağına artan, gayrimenkulleri peşkeş çekilen ve başarıyı unutan bir kulüp. Bu kabul edilemez!

Bunların da ötesinde Galatasaray taraftarı artık başkanının sözüne güvenmiyor. Göreve geldiğinden beri her açıklamasında yalan söyleyen Özbek, Galatasaray Başkanlık makamına da büyük bir zarar verdi. 

Galatasaray'ın her değerine ihanet eden ve bu camiaya hiç yakışmayan Dursun Özbek'in istifa ettiği güzel günleri görmek dileğiyle..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0