Ergin Ataman: Hedefimiz şampiyonluk!

Spor Toto Basketbol Süper Ligi 25. hafta karşılaşmasında İstanbul BBSK'yı rahat bir oyunun ardından 74-67 mağlup eden Galatasaray Odeabank'ta koç Ergin Ataman maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Ataman'ın sözleri şu şekilde...

Sezonun ikinci yarısında iyi basketbol oynuyoruz. Bunu EuroLeague maçlarında da gösterdik. İstanbul BBSK tehlikeli bir rakip ama maçın tamamında büyük bir üstünlük sağladık. Maç sonunda kalan dakikalarda da oyunu rölantiye alarak maçı tamamladık fakat ciddi bir galibiyet aldık. İyi bir basketbol oynuyoruz, bunu kalan maçlarda da devam ettirerek play-offlar’a iddialı şekilde girmek istiyoruz. Play-Off'lar sonunda hedefimiz şampiyon olmak.

Avrupa'da en çok Türk oynatan takımız. Sinan Güler ve Göksenin Köksal takımın önemli parçaları. Göksenin basketbolunu geliştiriyor. Ege de iyi geliyor, Pertevniyal'de deneyim kazandı. Ege'yi oyunda tutmaktan zevk alıyoruz. Can da son maçlarda süre alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0