Cenk Ergün: Derbi sonrasında Bruma'yla görüşeceğiz..

Sabah gazetesinde bugün "15 milyon euro bonservis bedeliyle Tottenham'a gidiyor." haberleri çıkan Bruma için, futbol takımının idari direktörü Cenk Ergün basın açıklamasında bulundu. Fenerbahçe maçı öncesinde bu tip haberlerin kasıtlı çıkartıldığını belirten Ergün, genç oyuncunun menajeriyle derbi sonrasında masaya oturacaklarını açıkladı. 

Bruma için henüz bir kulüple transfer masasına oturup, anlaşmadık. Eğer Galatasaray'ın menfaatini karşılayacak bir teklif gelirse bu elbette düşünülebilir. Ancak hiçbir kulüpten resmi bir teklif gelmedi. Bruma ve menajeri ile ön görüşmelerimiz olumlu cereyan etti. Onlar da eğer çok farklı bir teklif gelmez ise Galatasaray'da devam etmeyi düşünüyor. Menajeri Fenerbahçe maçını izlemeye gelecek ve derbi sonrasında da masaya oturacağız. Bruma şu anda sadece Fenerbahçe maçını düşünüyor. Bu derbinin ne kadar önemli olduğunun tüm arkadaşları gibi o da farkında. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0