CEV Cup | Buraya kadarmış..

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, CEV Cup yarı final rövanş mücadelesinde geçtiğimiz hafta içi Burhan Felek Spor Salonu'nda 3-0 mağlup ettiği Rus takımı Dinamo Kazan ile finale adını yazdıran taraf olmak için karşılaştı. 

Takımımız müsabakadan 3-0 mağlup ayrılırken; kurallar gereği finale çıkan takımı belirlemek için Altın Set oynandı. Kızlarımız Altın Set'te de rakibine 15-11 mağlup olunca CEV Cup'a yarı finalde veda etti. 

Karşılaşmaya hızlı başlayan taraf rakip Dinamo Kazan olurken Galatasaray ilk seti 25-18 kaybetti. İkinci sette daha iyi servis karşılayan takımımız buna karşın setin son kısmında rakip bloku geçemeyince ikinci seti 25-20 kaybedip, 2-0 geriye düştü. Üçüncü sette hücumda topu öldürmekte büyük sorun yaşayan ve servis karşılamada da hatalar yapan Galatasaray, üçüncü seti 25-18 kaybetti ve mücadele altın sete kaldı.

Altın Set karşılıklı sayılarla başlarken takımımız setin ikinci kısmında avantajı eline aldı(7-8). Bu dakikadan sonra hücumda üst üste Seda ile tekli bloka takılan Galatasaray, ipleri Kazan'a verirken Altın Seti 15-11 kaybederek turnuvaya yarı finalde veda etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0