Dursun Özbek: Galatasaray için her şey daha güzel olacak..

Galatasaray başkanı Dursun Özbek’in dün TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile birlikte geldiği Helsinki’de UEFA Başkanı Aleksender Ceferin ile bir araya geldiği öğrenildi. THY'nin tarifeli seferiyle saat 22.50 sıralarında Finlandiya'nın başkenti Helsinki'den dönen başkan Dursun Özbek, havalimanında DHA muhabirlerine açıklamalarda bulundu. 

Helsinki'de biliyorsunuz ki UEFA'nın yönetim kurulu seçimleri var. Dolayısıyla üst düzey yöneticilerin hepsi orada olduğu için bende yetkililerle görüşmek için oraya gittim. Oradaki görüşmelerimizin esas konusu Finansal Fair-Play oldu. Önümüzdeki sezondan itibaren (2018-19) anlaşma yapmak üzere yetkililerle daha önce görüşmüştük, bazı görüşmelerimiz vardı. Onların devamı olarak, önümüzdeki yıllarda Galatasaray'ın bu konudan çektiği sıkıntıları çekmemesi için görüşmeler yaptık. Bu çalışmalar devam edecek ve her şey Galatasaray için daha iyi olacak. Son derece olumlu görüşmeler yaptık. Bundan sonra da UEFA yetkilileri ile 2-3 ayda bir rutin olarak görüşeceğiz, toplantı yapacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0