Dursun Özbek'ten Florya ziyareti!

Galatasaray, 29. haftada Bursaspor ile deplasmanında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürürken Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde takımla bir araya geldi. Oyuncular ve teknik heyet ile bir görüşme yapan Başkan Dursun Özbek’in yaptığı konuşmanın satırbaşları şöyle:

Fenerbahçe maçında sahaya koyduğunuz mücadele ve oyundan dolayı sizleri tebrik ediyorum ancak ne yazık ki sonuç istediğimiz şekilde olmadı... Önümüzdeki altı maça konsantre olmalıyız.

Yenilgi sonrası çok üzüldüğünüzü biliyorum; ruh hâlinizin yüzünüze yansıdığının farkındayım. Ancak bu üzüntüyü atlatıp, lig yeniden başlıyormuşçasına ayağa kalkmanız gerekiyor.

Sizi seven insanları, 25 milyon taraftarı üzmeye hakkımız yok. Onların üzüntüsünü tarif etmek mümkün değil; bu altı maç öncesi bana söz verin, taraftarımızın gözyaşı dökmelerine imkân vermeyin.

 Ligin ilk yarısında bu altı maçtan beş galibiyet ve bir beraberlik aldınız. Önümüzdeki periyotta da en uygun şekilde performans göstererek ligi en iyi yerde bitirelim.

Dursun Özbek’in konuşmasının ardından söz alan Galatasaray Futbol Takımı Kaptan Selçuk İnan ise arkadaşları adına “Maçtan sonra ben de arkadaşlarımı oyundan dolayı tebrik ettim; ancak sonuç istediğimiz gibi değildi. Bundan sonraki altı maçı kazanmak için her şeyi yapacağız; fakat size tek bir şeyin sözünü takım arkadaşlarım adına verebilirim: Sonuna kadar mücadele edeceğiz, tüm gücümüzü ortaya koyacağız” diye konuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0