Efeler Ligi | Oyuncularımız sezonu değerlendirdi..

Galatasaray HDI Sigorta erkek voleybol takımımız, 2016 - 2017 Voleybol Sezonu Efeler Ligi Play-Off yedincilik/sekizincilik rövanş maçında İstanbul Büyükşehir Belediye’yi 3-0 yenerek ligi yedinci sırada tamamladı. Kaptan Hüseyin Koç, oyunculardan Doğukan Ulu, Melih Sıratça ve Zbigniew Bartman karşılaşmanın ardından sezon hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Hüseyin Koç
Hayatımda bu kadar mücadele ettiğim başka bir takım yok. Bu sezon 13 galibiyetimiz var. Diğer maçlar 3-2 tamamlandığından çok maç oynamış gibiyiz. Bu ligde oynamak çok zor. Dünyanın bütün starları burada. Onlara karşı mücadele ediyoruz. Bu kadroyla bu bütçeyle çok iyi mücadele ettik. Setleri 2 sayı farklarla kaybettik. Kızlarımız inşallah bugün başarırlar ve şampiyon olurlar. Başkanımız inşallah diğer takımlarla mücadele edebilmek için bütçe hazırlar. Baktığınız zaman bizim için maddi manevi feda yılı oldu. Gençlerle mücadele eden birçok takım küme düştü. Güzel bir yıl olmadı ama mücadele ettiğimiz bir yıl oldu.

Doğukan Ulu
Sezon bizim istediğimiz yerde bitmedi. Play-Off’ta ilk 4’e kalmak istiyorduk. Son maçta İstanbul Büyükşehir Belediye’yi yenerek yedinci olduk. Avrupa’da güzel işler yaptık. Hocalarımız gençlere şans verdi. Altyapıdan çıkan oyuncular olarak Avrupa’da yarı final oynadık.
                                     
Melih Sıratça                 
Galibiyetle tamamlamak çok önemli. İstediğimiz gibi bir sezon olmasa da sonunu güzel getirdik. Avrupa’da yarı final oynadık. Sakatlıklar, şanssızlıklar yaşadık. Milli Takıma gidiyoruz şimdi. Önümüzdeki sene güzel işler yapacağız.

Zbigniew Bartman
Her şeyden önce camiaya bu kadar güzel bir deneyim için, burada geçirilen zaman için teşekkür ederim. Sezon bitti şu an hepimiz için önümüzdeki adımları görme zamanı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0