Emir Preldzic: Ataman çalıştığım en iyi koçlardan biri

Galatasaray Odeabank'ın sezon başında Fenerbahçe'den transfer ettiği ancak sezon içerisinde gerek sakatlıkları gerekse disiplinsiz hareketleri sebebiyle kadro dışı kalması yüzünden bir türlü beklediği istikrarlı katkıyı alamadığı Emir Preldzic, sezon başında düzenlenen Turkish Airlines Euroleague medya gününde EurohoopsTR'den Mete Budak'ın sorularını yanıtladı.

Birlikte çalıştığı en iyi koç sorusuna "Bir çok koçla birlikte çalıştım. Bogdan Tanjevic, Zeljko Obradovic ve Ergin Ataman’ı söyleyebilirim." yanıtını veren Emir Preldzic, kariyerinde unutamadığı an için ise "EuroLeague çeyrek finalinde Maccabi Tel Aviv’e karşı oynadığım üç maç diyebilirim." dedi.

Karşılıklı oynamaktan en çok keyif aldığı ismin Juan Carlos Navarro olduğunu söyleyen Emir, "Birçok harika oyuncu var. Ancak karşılıklı oynamanın en keyifli olduğu oyuncu Juan Carlos Navarro." dedi.  Tecrübeli forvet idol aldığı basketbolcunun ise Dimitris Diamantidis olduğunu belirtti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0