TSBL | Bu işte bir terslik var!

TSB Süper Ligi'nde normal sezonun 20.hafta karşılaşmasında Engelsiz Aslanlar deplasmanda Balıkesir BŞB takımına konuk oldu. Alparslan Türkeş Spor Salonu'nda oynanılan karşılaşmada takımımız sahadan 83-34 gibi farklı bir skorla mağlup ayrılırken, ligdeki 5.yenilgisini aldı.

Kurulduğu günden bugüne böyle bir mağlubiyeti değil Türkiye'de, katıldığı kıtalararası turnuvalar dahil olmak üzere tüm kupalarda almayan Engelsiz Aslanlar için son dönemlerde oyuncuların paralarının, ev kiralarının ödenmediği konuşuluyordu. Yayın yapılmayan ve resmi siteden tek satırlık cümleyle geçiştirilen şubede neler olup bittiğini öğrenmek epey güç ancak bu sonuç işin doğrusunu söylemek gerekirse fazlasıyla şaşırtıcı..

Sedat İncesu'nun öğrencileri, normal sezonun 21.haftasında Ahmet Cömert Spor Salonu'nda gelecek hafta Engelli Yıldızlar takımını konuk edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0