Ergin Ataman: Savunmamız ile maçı koparttık!

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Spor Toto Basketbol Ligi 27. hafta maçında 67-55 mağlup edilen Pınar Karşıyaka maçının ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Koç Ergin Ataman’ın maç sonu sözleri şöyle...

Son haftalarda üst üste galibiyetler alıyoruz, iyi basketbol oynuyoruz. Belki bugün hücumda istediğimiz düzeyde olamadık ama özellikle ikinci yarıdaki savunmamızla maçı kopartmayı başardık. Ligdeki sıralama açısından önemli bir karşılaşmaydı bizim açımızdan ve artık çok yüksek ihtimalle 6. sırada tamamlayacağız. Bazı oyuncularımızdan hücumda katkı alamadık ama diğer oyuncularımızın katkıları bize maçı kazandırmayı başardı. Tek pivotla oynamak tabii ki bizim işimizi zorlaştırıyor. Artık hedefimiz play-off sonunda şampiyonluğa ulaşmak olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0