“Finalde elimizden gelenin en iyisini yapacağız”

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, Venus Sultanlar Ligi'nde Vakıfbank'ı eleyerek finale yükselirken maç sonunda kaptan Nihan Güneyligil, oyuncularımızdan Gamze Alikaya, Aslı Kalaç ve Seda Aslanyürek yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

GAMZE ALİKAYA
Takım için faydalı işler yaptığım için mutluyum. Servisle bayıltmayı düşünüyorduk. Öyle de oldu. Şimdi rakibimizi bekliyoruz.

NİHAN GÜNEYLİGİL
Mutluluktan önce gurur doluyum. Galatasaray'ın tarihine geçen bu ekibin içinde olmaktan, kaptanı olmaktan, arkadaşları olmaktan sonsuz gurur duyuyorum. Tüm arkadaşlarımın emeklerine sağlık. Artık finaldeyiz; herkes orada da elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan emin olabilir.

ASLI KALAÇ
Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. Biz bu iki maçta da bütün olarak çok iyi işler yaptık. Rakibe top oynatmadık diyebiliriz. Seneye Şampiyonlar Ligi kapısını da açtık. Taraftara da bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Rakip kim olursa olsan taraftarı finalde de yanımızda istiyoruz.

SEDA ASLANYÜREK
Böyle bir sonucu kamuoyunda kimse beklemiyordu ama sahada o gün kim iyiyse o kazanıyor. Kağıt üzerinde favori olmuyor. Bu senenin en iyi maçlarını oynadık. Geriye düştüğümüzde kopmadık. Şimdi önümüzde hazırlanmamız gereken bir final var. Taraftarımıza bu galibiyet armağan olsun. Bu tarihi başarıda ismim olduğu için de çok mutluyum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0