Galatasaray U11 takımı İspanya'ya gidiyor..

Galatasaray U11 takımı önümüzdeki günlerde 24.kez düzenlenecek olan Mundialito Kupası'nda boy gösterecek. Dünyanın çeşitli ülkelerinden 40 takımın katılacağı turnuva 8-16 Nisan tarihlerinde İspanya'nın Barcelona kentinde düzenlenecek ve karşılaşmalar Stadium of Cambrils'da oynanacak.

Turnuvaya katılacak olan takımlar şu şekilde açıklandı;
Porto, Sporting de Lisboa, Atlético de Madrid, Valencia, Levante, FC Barcelona, Málaga CF, Sevilla, Getafe, Athletic de Bilbao, Celta de Vigo, Deportivo la Coruña, Juventus, Inter de Milán, Ajax, PSV, Levski, Rangers, Bayern de Múnich, Schalke 04, Kashima Antlers, Fluminense, Botafogo, Santos FC, América de México, Liverpool, Galatasaray, Fenerbahçe, Besiktas, Spartak De Moscú, Zenit, Olympiacos, Apoel, FC Steaua Bucarets, Nastic de Tarragona, CF Reus D, Barcelona SC de Ecuador, ASB de Mali.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0