Lucescu için seferberlik ilan edildi!

Galatasaray’da gündem Mircea Lucescu.. 71 yaşındaki teknik adamın sarı-kırmızılı kulüple görüşme yaptığını açıklaması camiada heyecan yarattı. Fanatik gazetesinin haberine göre; Galatasaray yönetimi Zenit’te mutlu olmayan kurt hocayı Florya’ya getirmek için seferberlik ilan etmiş durumda. 

Özellikle Zenit yöneticilerinin Lucescu görevdeyken Paulo Souza ve Claudio Ranieri gibi isimlerle masaya oturması, Rumen teknik adamı Rus kulübünden iyice soğuttu. Sarı-Kırmızılılar da bu durumu fırsata çevirip işi bitirmenin peşinde. Ancak başkan Dursun Özbek, sezon bitmeden takımdaki konsantrasyonu bozmamak adına temasları mümkün olduğunca gizli yürütmeye çalışıyor. Buna rağmen Lucescu’nun geçtiğimiz günlerde Four Four Two’ya Galatasaray’la görüştüğünü açıklaması, yönetimi de zor durumda bıraktı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0