Lukas Podolski: Bizden 2-3 gömlek aşağıda...

Galatasaray'ın Alman futbolcusu Lukas Podoski, kaybedilen 0-1'lik Fenerbahçe derbisinin ardından açıklamalarda bulundu ve adeta isyan etti. "Derbide bizden 2-3 gömlek aşağıda bir takıma yenildik" diyen Poldi'nin açıklamalarının tamamı şu şekilde.. 

Kazanmamız gerekiyordu, olmadı. Hiç kazanmak istemeyen, 2-3 gömlek aşağıda oynayan bir takımla oynadık. Açıkçası ikinci ve üçüncü lig takımlarıyla da oynadık. Onlar bile böyle değildi. Bu daha da acı. Böyle bir oyundan sonra bu şekilde bir skor olması bizi üzdü. İnsan böyle bir performans sonrası kaybedince üzülüyor. Volkan Demirel’in yaptıkları hiç umrumda değil. Biz kaybettikten sonra bir önemi yok. Bu derbileri özleyeceğim. Maç içinde farklı atmosfer oluyor. Tabi ki galibiyetle veda etmek isterdim. Yazık oldu. Ben de taraftarları çok seviyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0