Marina Maljkovic: Bu kulüp için herkes savaşmalı..

Kadınlar Basketbol Ligi play-off yarı final serisi ilk maçında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe karşısında sahadan 83-61 mağlup ayrılarak seride 1-0 yenik duruma düşerken Galatasaray kadın basketbol takımının başantrenör Marina Maljkovic karşılaşma sonrasında Galatasaray TV'e açıklamalarda bulundu.

Sezonun ilk maçında da bu şekilde oynamışlardı. Takım halinde oynadılar; biz onlara karşılık veremedik. Hatay ile oynadığımız iki maçta çok enerji kaybettik. Ama önemli olan gerçekler. İstediğimiz gibi oynayamadık. İkinci maç için vaktimiz var, iyi çalışıp Galatasaray'ın bir şeyler yapabileceğini Salı günü göstermek istiyoruz. Ben koç olarak sezonun başından sonuna kadar olan tüm maçlarda oyuncularımın savaşmasını isterim. Bugün oyuncularım savaşmadı. Bu kulüp için genç, yaşlı, yerli ve yabancı hepsinin savaşması gerekiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0