Oyuncularımız Eurocup zaferini anlattı..

Kaptan Sinan Güler, Vladimir Micov, Blake Schilb, Errick McCollum ve Göksenin Köksal, 2015-2016 EuroCup zaferinin ilk yıl dönümünde GSTV’ye açıklamalarda bulundu.  GSTV Genel Yayın Yönetmeni Can Erbesler’in “Basketbol Özel” programında duygularını anlatan oyuncularımızın açıklamaları şu şekilde..

SİNAN GÜLER
Kariyerim açısından en önemli sezondu. Takım içindeki kimya, taraftar ve kulübün bir arada aynı amaca sahip olması bunu başarmadaki önemli etkendi. Strasbourg’da yarattığımız atmosfer en iyisiydi. Kupayı kaldırırken, Bülent Korkmaz’ın UEFA Kupasını kaldırdığı anki hisleri yaşadığımı düşünüyorum.

VLADİMİR MİCOV
Kulüp tarihinin en büyük başarısını yaşadık. Euroleague’e dönmeyi istiyorduk ve bu yüzden Eurocup’ı kazanmak istiyorduk. Evimizde oynadığımız maçların tamamının kapalı gişe olması bizim için büyük destek oldu. En iyi maç Strasbourg maçıydı. Final maçının rövanşında salon 2 saat önce dolmuştu. O taraftarları görünce maçı kaybetmemizin imkansız olduğunu anlamıştım. Hayatımız boyunca unutamayacağımız bir başarı elde ettik. Kazandıktan sonraki kutlamalar inanılmazdı.

BLAKE SCHİLB
Kesinlikle hak edilen bir şampiyonluktu. Gerçi ben kupaya fazla dokunamadım. Sinan aldı kupayı ve kimseye vermedi. Şaka bir yana çok keyifliydi. O takımdaki arkadaşlarımın bir çoğuyla hala aynı takımdayız. Birbirimize şakalar yapıyoruz.

ERRİCK MCCOLLUM
O seviyede şampiyonluğun, en değerli oyuncu olmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Bunlar beni daha da hırslandırıyor. O sezonun ve Galatasaray’ın bir parçası olduğum için gururluyum. Gran Canaria, Bayern Münih ve Pınar Karşıyaka maçları da unutulmamalı.

GÖKSENİN KÖKSAL
Galatasaray alt yapısından yetişip bu kupayı kazanmak muhteşem bir duygu. Sonuçta ben Galatasaray’ın çocuğuyum. İnşallah tekrardan aynı başarılara imza atarız. Çocukluk hayallerimden biriydi Galatasaray ile Avrupa Kupası kazanmak. Nasıl UEFA kupasını ilk ve tek Galatasaray aldı, Eurocup da işte öyle. Unutulmayacak bir başarıydı. Kupanın yanı sıra bütün Avrupa tekrardan Galatasaray taraftarının ne kadar büyük bir taraftar olduğunu gördü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0