ÖZEL | Orta sahaya İtalyan mı geliyor?

Aldığı başarısız sonuçların ardından bu sezondan ümidini kesen Galatasaray yönetimi, şimdiden gelecek sezonun planlamasına başladı. Gündemde ise Cagliari'nin 8 numarası Davide Di Gennaro var. Türk basınında da adı son günlerde sıkça anılmaya başlayan İtalyan orta saha oyuncusuna FCN Blog ulaştı ve transfer haberlerini sordu. 

Galatasaray'a transfer olacağı yönündeki haberleri sorduğumuzda "Bilmiyorum, haberleri bende okudum fakat şu ana kadar kimseyle görüşme yapmadım" diyen Di Gennaro, ancak menajerinin görüşmelerde bulunmuş olabileceğini belirtti. İtalyan orta saha oyuncusu ayrıca "Galatasaray çok önemli bir takım" diyerek sarı-kırmızılılara yeşil ışık da yaktı. 

DAVIDE DI GENNARO KİMDİR?
16 Haziran 1988, Milano doğumlu olan Di Gennaro, altyapı eğitimini Milan'da aldıktan sonra 2007-2012 yılları arasında altı farklı takıma kiralandı. 2012-2013 sezonunun başında Spezia'ya transfer olan Davide, burada geçirdiği bir yılın ardından Palermo'ya transfer oldu. Palermo'da bir sezon top koşturan orta saha oyuncusu 2014-2015 sezonunda Vicenza'ya kiralanırken, 2015-2016 sezonunun başında ise Cagliari'ye transfer oldu ve hala burada forma giyiyor.

Bu sezon Cagliari ile Seri A'da 20 maça çıkıp 2 gol, 5 asist ile oynayan Di Gennaro, orta sahanın ortasında forma giyerken etkili sol ayağı ve yüksek pas tekniği ile öne çıkıyor. Davide Di Gennaro'nun sözleşmesi ise sezon sonunda sona erecek.
***
FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0