Sinan Gümüş kiralanıyor..

Süper Lig'de zirve yarışına havlu atan ve Avrupa Kupaları'na direkt katılım mücadelesi veren Galatasaray'da gelecek sezonun planlaması yapılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezonun son bölümünde gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve bu sezon ciddi beklentilerin olduğu 23 yaşındaki hücum oyuncusu Sinan Gümüş, gösterdiği performansla sınıfta kalırken gelecek sezon başka bir takıma kiralanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Bir türlü beklenen gelişmeyi kaydedemeyen Sinan Gümüş’ün, yeni sezonda Hollanda ya da Belçika kulüplerinden birine kiralık verileceği ve düzenli olarak forma giymesi planlandığı öğrenildi. Süper Lig takımlarının da yakından takip ettiği 23 yaşındaki futbolcunun kendisini geliştirdikten sonra Galatasaray’a kazandırılması hedefleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0