Tam Zamanı Şimdi!

Fotoğrafa iyi bakın. Açık ve net konuşmak gerekirse, Galatasaray'ın hiçbir branşının hiçbir takımında bu kadar iyi bir kenetlenmişlik göremezsiniz. Futbol takımının bir türlü toparlanamadığı, erkek basketbol takımının yanlış kadro tercihi ve uyumsuzluğu ile eleştirildiği bugün, işlerin yolunda gittiğini varsaydığımız bir kadın basketbol bir de kadın voleybol takımımız kalıyor. Yeni antrenörü ile bir sistemi oturtmaya çalışan kadın basketbol takımımızı bir kenara bırakalım; çok az maliyet ile kurulmuş bir takım devlerin yer aldığı bir ligde şampiyonluk mücadelesi veriyor. Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, yarı finalde elendiği Avrupa'dan sonra elinde kalan tek organizasyon Sultanlar Ligi'nde yarı final turunda ligin en iyi takımlarından Vakıfbank'ı ilk maçta 3-0 gibi muntazam bir skor ile ezdi.

Fakat formata göre final için bu yeterli değil. Yarın, saat 16:00'da Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak mücadelede tekrar Vakıfbank ile karşılaşacak takımımız; her türlü galibiyet veya 3-2 mağlubiyet halinde bu kuvvetli rakibi saf dışı bırakıp finale kanatlanacak. Ataman Hoca'nın oluşturduğu, düşük maliyetine rağmen mücadelesi ve muazzam uyumu ile kalbimizi kazanan takımımız; bana göre Avrupa finallerinden sonra son birkaç yılın en önemli maçına çıkıyor. Hem de ilk maçtan gelen avantajla beraber.

Galatasaray Kadın Voleybol takımı, 3 büyük branşımızda lig şampiyonluğu olmayan tek takım statüsünde. Senelerdir kendinden kat be kat kuvvetli takımlarla mücadele eden; diğer takımların tek yıldızının bazen bütün kadrosunun maliyetine eş değer olduğu bir takım Galatasaray. Fakat açık ve net söylemeliyim ki; aile ortamının en kuvvetli olduğu kulüp. Kızlar inanıyor, yapabileceklerini biliyor.

Yarın maç için Galatasaray taraftarına ayrılmış 500 kişilik kontenjan bulunuyor. Federasyon latife yapar gibi maç saatini 16:00'ya vermiş olsa da; 500 sayısı İstanbul içinde yüz binler; belki de milyonu aşan taraftarı bulunan bir kulüp için çok olmasa gerek. Yarın 16:00'da işi olmayan herkesin salonda yerini alıp bu özel takımı desteklemesi bizi finale bir adım daha yaklaştıracak.

Kısacası tribünlerin en çok söylenen bestelerinden biri; bugün hem takım hem de taraftar için;

Haydi Cimbom haydi, tam zamanı şimdi!

Vakıfbank - Galatasaray
12.04.2016 Çarşamba, 16:00
Burhan Felek Spor Kompleksi, Üsküdar

Başarılar kızlar!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0