THY Euroleague | Freak City deplasmanındayız..

Galatasaray Odeabank, Turkish Airlines EuroLeague 30. ve son hafta maçında 6 Nisan Perşembe günü Brose Baskets Bamberg ile karşı karşıya gelecek. Brose Arena’daki mücadele TSİ 21:00’de başlayacak ve TRT Spor ile beIN Sports 3’ten naklen yayınlanacak.

Takımımız Brose Bamberg ile tarihinde ilk kez bu sezon karşılaşırken, iki takım arasındaki ilk mücadelede gülen taraf Alman ekibi olmuştu. Abdi İpekçi Arena'da oynanan mücadeleyi Bamberg 75-90 kazanırken Nicolo Melli 10 sayı, 9 ribaund, 3 asist; Daniel Theiss 14 sayı, 14 ribaund ile mücadele etmişti. Takımımızda ise Austin Daye'in 20 sayılık performansı mağlubiyeti engelleyememişti.

Galatasaray Odeabank Turkish Airlines EuroLeague'de 29 haftanın sonunda 10 galibiyet, 19 mağlubiyet ile 13. sırada yer alırken Brose Bamberg aynı galibiyet sayısı ile 12. sırada bulunuyor. 

Maç öncesi Galatasaray Odeabank’ta notlar
**Galatasaray Odeabank takım kaptanı Sinan Güler, sarı-kırmızılı formayla en çok EuroLeague’de oynayan oyuncu konumunda (75).

**Vladimir Micov son 15 maçın 14’ünde üç sayılık isabet buldu.

**Sinan Güler son sekiz EuroLeague karşılaşmasının yedisinde en az bir tane top çalmayla oynadı.

**Alex Tyus, Zalgiris Kaunas’tan Robertas Javtokas ile 144 bloğu paylaşarak tüm zamanların EuroLeague tablosunda yedinci sırada yer alıyor. Ayrıca Tyus, bu sezon maç başına yaptığı 1.6 blok ortalamasıyla EuroLeague’de ikinci sırada yer alıyor.

**Tibor Pleiss bu sezon maç başına yaptığı 1.2 blok ortalamasıyla EuroLeague’de dördüncü sırada yer alıyor.

**Jon Diebler %51.5 üçlük yüzdesiyle EuroLeague tarihinde bu alanda zirvede bulunuyor (50 maçta 101/196).

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0