Tudor derbi planını yapıyor!

Medipol Başakşehir maçında alınan 4-0’lık şok mağlubiyet Galatasaray’daki bütün dengeleri değiştirdi... Sarı kırmızılıların teknik patronu Igor Tudor, pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçına sürpriz bir kadro çıkarmaya hazırlanıyor.

SNEIJDER VE POLDİ DÖNÜYOR
Sabah gazetesinin haberine göre; Tudor’un sarı-kırmızılı takımın yıldız isimleri Sneijder ve Podolski’yi derbide ilk 11’de oynatmaya hazırlandığı öğrenildi. Hırvat hoca Başakşehir maçında rakip kaleye isabetli şut atamayan sarı- kırmızılı takımın organizasyon sorununu Sneijder’le çözecek. Fenerbahçe’nin orta sahadaki ikilisi Mehmet Topal-Josef de Souza ile geriye yaslanacağını düşünen Tudor, Sneijder’in çekeceği şutlara güveniyor. Hollandalı yıldız da idmanlardan sonra ekstra şut çalışması yapıyor.

Tudor hücum hattında Sneijder ve Bruma’nın önünde de Podolski’yi kullanmayı planlıyor. Kadıköy’de 2-0 kaybedilen derbiyi izleyen Tudor, Eren’in Kjaer-Skrtel ikilisi arasında çok ezildiğini tespit etti. Eren’e göre topla ilişkisi daha iyi olan Podolski’nin de Fenerbahçe maçıyla 11’e dönmesi bekleniyor. Üçlü defans ısrarından vazgeçtiği Başakşehir maçında kalesinde 4 gol gören Teknik Direktör İgor Tudor, Fenerbahçe derbisinde sarı kırmızılı takımı yine 3-4-3 dizilişiyle sahaya çıkartacak.

LINNES'E KULÜBE YOLU GÖRÜNDÜ
Hürriyet gazetesinin haberine göre; Igor Tudor, hafta boyunca yapılan taktik çalışmalarında sol bek mevkisinde de sakatlığı geçen Lionel Carole’u as takımda oynattı. Hırvat hocanın, Martin Linnes’in Medipol Başakşehirli Edin Visca karşısında yetersiz kalması nedeniyle bu kararı aldığı belirtildi. Tudor’un son iki taktik idmanındaki sürprizlerinden biri de Nigel De Jong oldu. Medipol Başakşehir maçında görev verdiği orta saha oyuncularının dirençsiz ve çok yumuşak bir görüntü çizmesinden rahatsız olan Tudor, sert futboluyla bilinen De Jong’a as takımda yer verdi. Tudor, son anda bu düşüncesinden vazgeçmezse Hollandalı futbolcu da, Beşiktaş derbisinin ardından kaybettiği ilk 11’deki formasına Fenerbahçe maçında kavuşmuş olacak.

Herkesin en çok merak ettiği isim olan Wesley Sneijder’in durumu konusunda Igor Tudor şimdilik ipucu vermedi. Hollandalı yıldız önceki gün yapılan taktik antrenmanında yedekler arasında forma giydi. Tudor, Hollandalı yıldız ile ilgili kararını hafta boyunca yapılacak antrenmanlar sonucunda verecek. Hatırlanacağı üzere Hırvat hoca, daha önceki maçlarda Sneijder’i neden oynatmadığını soran gazetecilere, “Benim için antrenman performansı önemlidir. İdmanda iyi olan, formayı giyer” cevabını vermişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0