Tudor'la çıkışa geçtiler..

Riekerink’in dördüncü sağ bek yaptığı Linnes, Tudor’un prensi oldu. Josue, Sneijder’i kesecek seviyeye geldi. Kaptan Selçuk ise onun dokunuşuyla çıkış yakaladı. Geldiği günden bu yana yaptığı cesur denemelerle Galatasaray taraftarının takdirini toplayan Igor Tudor, birçok ismi takıma kazandırdı. Riekerink döneminde tribüne abone olan Linnes, 11’in değişmezi olma yolunda ilerlerken, birçok isim Tudor’la çıkış yakaladı.

Taraftarın protestolarına maruz kalan kaptan Selçuk İnan, Tudor’la coştu. Selçuk, tabelaya direkt etki etmeye başlarken Tudor dönemindeki 7 maçta 4 gol atıp, 2 de asist yaptı. Öte yandan izin günlerinde bile Florya’da çalışan Linnes’in özverisini ödüllendirdi. Norveçli oyuncu, Adana maçında Rodrigues’in golünü hazırladı, bir de penaltı kazandırdı. Tudor'un bir diğer gözdesi ise Josue. İdmanlarda iyi çalışan Portekizli, Sneijder’den formayı söktü aldı. Tudor onun bonservisinin alınmasını istiyor.

(Sabah)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0