Adım adım Alvaro Negredo..

Valencia ile el sıkışan Galatasaray, tecrübeli forvet Alvaro Negredo’nun aklını çelmeye çalışıyor. Yönetim daha önce Wesley Sneijder’a imzayı attıran “Dev kadro kuracağız” sözü ve gelecek planlamasıyla 31 yaşındaki İspanyol golcüyü ikna edecek. 

AMK Gazetesinin haberine göre; Gelecek sezonun kadrosunu en kısa sürede oluşturarak taraftarların tepkisini dindirmek isteyen Galatasaray yönetimi, dünyaca ünlü golcü Alvaro Negredo'yu bitirmeye hazırlanıyor. Bonservisi İspanyol ekibi Valencia'da bulunan ancak bu sezon İngiliz ekibi Middlesbrough'da kiralık olarak forma giyen 31 yaşındaki golcü için yaklaşık 3 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli gözden çıkartıldı. Maddi sıkıntı içerisinde bulunan Valencia da bu rakama sıcak bakarken, sarı-kırmızılılar oyuncuyu ikna turuna çıktı. İspanya'da bulunan futbol direktörü Cenk Ergün başarılı oyuncunun menajerine, gelecek sezon oluşturulacak güçlü kadroyu ve Şampiyonlar Ligi hedefini aktardı. Tıpkı eski başkan Ünal Aysal döneminde transfer edilirken, ‘büyüme ve başarı' sözü verilen Wesley Sneijder için uygulanan taktik, Negredo'da da izlenecek.

İspanya’nın saygın gazetelerinden AS'ta çıkan haberlerde de Alvaro Negredo'nun bu yaz Galatasaray'a transfer olacağı yer alıyor. Valencia'nın gelecek sezon takımda düşünmediği 31 yaşındaki golcü oyuncunun en ciddi talibinin Galatasaray olduğu ve anlaşmanın büyük bir ihtimal olduğu aktarıldı. Kiralık olarak formasını giydiği Middlesbrough'nun küme düşmesi nedeniyle Negredo'nun kırmızı-beyazlılarda kalmayacağı belirtildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0