Ahmet Çalık: Taşıdığım formanın bilincindeyim..

Süper Lig'de deplasmanda karşılaştığı Gaziantepspor'u karşısında sahadan 2-1 galip ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Ahmet Çalık yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Taşıdığı formanın bilincinde olduğunu söyleyen Ahmet, daha iyi olması gerektiğini de söyledi. Ahmet Çalık'ın açıklamaları şu şekilde..

Maçın zor olacağını biliyorduk. Sıcak bir hava vardı. 1-0’ı yakaladık. İkinci golü bulup maçı rahat geçirmeliydik. Rakip beraberliği yakaladı. Ardından hızlı hücumlar yakaladılar. Sneijder ile 2-1’e getirip kazandık. Her şeye rağmen kazanmak iyiydi. Cuma günü Osmanlıspor ile karşılaşacağız. Kasımpaşa karşısında kötüydük. Bu hafta kazandık. Üstüne koyarak devam etmek istiyoruz.

Taşıdığım formanın bilincindeyim. Daha da iyi olmam lazım. Çok çalışmalıyım. Milli takımda da kalıcı olmam lazım. Takımdaki abiler de çok yardımcı oluyor. Alıştım diyebilirim. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0