Bruma'nın menajerinden transfer açıklaması..

Galatasaray'daki durumu merak konusu olan ve her gün hakkında yeni bir iddia ortaya atılan Bruma'nın menajeri Catio Balde, bugün öğle saatlerinde Portekiz basınına oyuncusunun transferiyle ilgili flaş açıklamalarda bulundu.

Antena 1 kanalına konuşan Balde, "Onun için inanılmaz bir adım olacak. İki kulüp arasında anlaşma olduğunu sanıyorum. Hala Galatasaray'la son maçı var. Henüz resmi bir durum yok, temkinli olmak gerekir" dedi. Bruma'nın adım adım gitmesi gerektiğini altını çizen Balde, "Türk futbolundan Almanya'ya Leipzig'e gitmesi onun gelişimi için önemli" ifadelerini kullandı.

Portekiz'in Record gazetesinde yer alan habere göre; geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelen RB Leipzig yöneticileri, Galatasaray ile Bruma konusunda anlaştı. Alman ekibinin 18 milyon Euro'luk bonservis ödemeyi kabul ettiği, Bruma'ya da yıllık 6.6 milyon Euro vereceği bildirildi. 22 yaşındaki oyuncunun gelecek hafta sağlık kontrolünden geçip 5 yıllık imzayı atması bekleniyor. 

Gazete, Bruma'nın eski takımı Sporting'in transferden 1.7 milyon Euro'luk bir pay alacağını da duyurdu. 2013'te Sporting'den 10 milyon Euro bedelle transfer edilen Bruma bu sezon 29 lig maçında 11 gol 6 asistlik bir performans sergiledi. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0