"Bulunduğumuz noktadan utanç duyuyorum"

Galatasaray Odeabank’ın Başantrenörü Ergin Ataman, Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off Çeyrek Final üçüncü ve son maçında 87-76 mağlup olunan Anadolu Efes maçının ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Koç Ergin Ataman’ın maç sonu sözleri şöyle, “Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Rakibi kutluyorum, bizden daha iyi oynadılar. Anadolu Efes’e şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum.

Takım kaptanımız Sinan Güler ise maçın ardından “Çok fazla söyleyecek bir şey yok. Maçın başında rakibin oynadığı agresifliğe cevap veremedik ve onlar maçın kontrolünü eline aldılar. Anadolu Efes istediği tempoyla oynayınca başta ben olmak üzere takımca top kayıpları yaptık. Bizden daha iyi oynadılar. Bu sezon ulaşmak istediğimiz hiçbir hedefe ulaşamadık. Açıkçası utanç duyduğumu söyleyebilirim.” açıklamasında bulundu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0