Cenk Ergün: Bazı kulüplerin Bruma'ya ilgisi var..

Gelecek sezonun planlamasını yapan ve bu doğrultuda hareket etmeye başlayan Galatasaray'da sportif direktör Cenk Ergün, basında transfer haberleri çıkan Armindo Bruma hakkında açıklamalarda bulundu. Görüştükleri isimler olduğunu belirten Cenk Ergün, dün basında yer alan Leipzig - Bruma haberlerine de açıklık getirdi.

RB Leipzig dahil olmak üzere başka kulüplerin de Bruma'ya ilgisi var. Bugün öyle bir görüşme olmadı. Bruma'nın da ilgilerden bilgisi ve haberi de var. Şu anda bir seviyeye gelmiş görüşme yok. Biz oyuncumuzu satmak istemediğimiz için belirlediğimiz bir bonservis ücreti de yok.

İsimlerden bağımsız görüştüğümüz oyuncular var. İşler gerçekleşene kadar olan ya da olmayan ile ilgili ben bir yorum yapmayayım. Olduğu zaman seve seve konuşuruz. Forvette de eksiğimiz var. Zaten pozisyon olarak oyuncu eksiğimiz var. Sezon sonunda da Podolski aramızdan ayrılıyor. Matematiksel olarak da bir eksiğimiz var, bu bölgeye transfer yapmamız gerekiyor.

Chedjou'nun sözleşmesi bitiyor ve kendisiyle bir konuşmamız olmadı. Tabi ki doğal hakkı istediği kulüple görüşebilir. Son maçlar belli olsun, bazı şeyler hakkında net bir şekilde konuşabiliriz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0