Dursun Özbek'ten Tudor ve transfer açıklaması..

Dursun Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde beIN Sports'dan Şansal Büyüka’nın sorularını yanıtladı. Igor Tudor ile devam edileceğini belirten Dursun Özbek, 6-7 oyuncu transferi yapılacağını da belirtti. Dursun Özbek'in açıklamaları şu şekilde..

TUDOR İLE DEVAM EDECEĞİZ
Yeni sezonda Igor Tudor ile devam edeceğiz. Kararımız kesin. Tudor göreve geldiğinde herhangi bir oyuncu transferi yapmadık. Kendisi de bu ligdeki bir hocaydı. Haftalık performans değişebilir bu normaldir. Tudor, Galatasaray kadrosundaki oyuncuları bilerek geldiğini düşünüyorum.

KADRODAKİ TÜM İSİMLER ÖNEMLİ OYUNCULAR
Galatasaray'dan başka hiçbir takım için bazı konular konuşulmuyor. Sneijder marka ve yıldız bir oyuncu. 1 yıl daha kontratı var. Devam etmesi ya da ayrılması neden konuşuluyor? Daha ligi bitirmedik... Sneijder önemli bir oyuncumuz. Elbette yıldız ve iyi futbolcularımızla devam etmek isteriz. Bazı oyuncuların inişleri ve çıkışları olabilir. Dünyadaki her oyuncu için bu geçerlidir. Sneijder'in kalitesini ve becerilerini kimse yadsıyamaz. Bu tip yorumlara da karşıyım. Kadromdaki her futbolcu önemli oyuncu. Galatasaray formasını giyiyorsa iyi futbolcudur...

6-7 OYUNCU İLE TAKVİYE YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ
Önümüzde 4 maç var. Igor Tudor'un gelmesi ile antrenman disiplini ve çalışma sistemi farklılaştı. Oyuncuların direnci arttı. Önümüzdeki yol projelendiriliyor. Daha çok koşan bir takım yaratmak istiyoruz. Bu çalışma şu anda yapılıyor. Yapılacak transferler de çalışmalarımızın içinde... Hoca bize bir rapor veriyor. Mevcut bir kadromuz var. Sözleşmesi bitecek ve devam eden oyuncular dikkate alınarak, bu sezonki performanslar da göz önüne alınarak ihtiyaç listesi yapılıyor. 6-7 oyuncu ile takviye yapmayı düşünüyoruz. Savunma, orta saha, sağ-sol kanat gibi eksiklikler tespit ediliyor... Bu listeyle bağlı olarak scout ekibine bilgiler veriliyor. Hazırlanan liste hocamıza geliyor. Geçen akşam uğradım, gece 12-1'e kadar oyuncu izleniyor. Neticede bir liste çıkıyor. Geniş bir liste çıkıyor. Sonra fiyatlama çalışması yapılıyor. Karar scout ekibi, hoca ve sportif direktörümüz Cenk Ergün tarafından alınıyor. Hangisi üzerinde yoğunlaşma gerektiğine karar veriyoruz. Sistem bu...


İYİ BİR GOLCÜ ARIYORUZ

Şu anda Cenk Ergün yurtdışında. Golcü arıyoruz; iyi bir golcü arıyoruz. Bu Eren’in performansıyla ilgili. Eren çok önemli bir oyuncu. Dolayısıyla ikisinin yarışabileceği bir golcü üzerinde duruyoruz. Burak Yılmaz Galatasaray'da oynamış bir oyuncu. Spekülatif bir konu. Burak Yılmaz, Galatasaray'da oynamak istiyorsa o kadar önemli bir oyuncuya kim 'hayır' der.... Lukas Podolski konusunda da spekülasyonlar yapıldı. Hiçbir yerden teklif gelmemişti. Galatasaray'a sadece Japonya'dan bir teklif geldi. Onun dışında hiç resmi teklifte bulunulmadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0