Duygun Yarsuvat: TFF izin vermiyor!

Galatasaray'ın eski başkanı Duygun Yarsuvat, Hedef TV’de yayınlanan HEDEFGOL programına gündemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın gündemi değerlendiren Yarsuvat’ın açıklamalarından öne çıkan bölüm ise Fatih Terim ile ilgili olandı. 

Yarsuvat Fatih Terim ile ilgili olarak “Fatih hoca gelir mi? Ben hep yokluyorum onu. Federasyon, hem Galatasaray’ı hem milli takımı çalıştırmasını kabul etmiyor. Hatırlarsak milli takımın basketbol koçu Ergin Ataman’dı. Ona dediler ki her iki takımı idare edemezsin birini bırak. Şimdi döndüler ama yöneticilerde sıkıntı hep Galatasaray’da. Galatasaray çok ileri bir seviyededir Türk toplumunda ondan oluyor.” dedi.

Yarsuvat ayrıca Galatasaray’ın küçülmesi gerektiğini üst seviye başarı elde etme amacının kulübü bu denli zarara soktuğunu ifade etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0