Ergin Ataman: Taraftarımızla birlikte savaşıp, kazanacağız!

Play-off çeyrek finalinin ikinci maçında Anadolu Efes karşısında sahadan 10 sayılık galibiyetle ayrılarak seriyi 1-1'e getiren Galatasaray Odeabank'ta baş antrenör Ergin Ataman karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Psikolojik olarak çok zor olan bir karşılaşma oynadık. Bu sezon Anadolu Efes'e karşı galibiyetimiz yoktu fakat tüm maçlarda da iyi mücadele etmiştik, bugün maçın sonunu kontrol etmeyi başardık ve kazandık. Anadolu Efes'in ikili oyunlarını durdurabilmek adına agresif bir savunma yaptık ve bunu da başardık diyebilirim.

Bu akşam ilk maça göre ribaundlarda dengeyi sağladık, özellikle Errick McCollum'un sekiz ribaundu bizim açımızdan çok önemli. Çok iyi bir performans sergiledik, taraftarımızla beraber iyi bir sinerji yakaladık. Gelecek maç her ne kadar ev sahibi Anadolu Efes olsa da Abdi İpekçi bizim evimiz ve taraftarımızla beraber bu seriden galip ayrılarak yarı finale ulaşmak istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0