Fatih Altaylı: Dursun Özbek ibra edilmemeyi hak ediyor..

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Divan Kurulu'nda söz alarak yönetimi seçime davet eden eski yöneticilerimizden Fatih Altaylı geçtiğimiz günlerde Bloomberg HT kanalında yayınlanan Spor Saati isimli programda Fatih Kuşçu'nun sorularını yanıtlarken, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Altaylı geçtiğimiz günlerde başlayan "Galatasaray Yeniden" hareketiyle ilgili de görüşlerini açıklarken; Galatasaray tarihinde böyle bir hareketin ilk olduğunu belirtti. Fatih Altaylı'nın açıklamaları şu şekilde..

İmza kampanyasını düzenleyen arkadaşların hedefi nedir, ne değildir bilmiyorum. Bu imza kampanyasıyla, bu şekilde Galatasaray seçime gitmez, gidemez. Bu legal olarak kongreye veya divana sunulacak birşey değil ancak bu bir altyapı. Rahatsızlığı gösterme metodu. "Arkadaş bak biz rahatsızız, bizi zorlama, Galatasaray'ı yorma." diyorlar. Bu imzanın bir resmiyeti yok, internette atılan bir imza ancak gerekirse bu arkadaşların hepsine tek tek gidilip noter tasdikli ıslak imza alınır, kongreye gidilir. Bu sayı istenirse çok hızlı bir şekilde arttırılır. Galatasaray'da herkese ulaşabilirsiniz. Galatasaray'ın meseleleri var, sorunları var. Bu sorunlara dikkat çekmek için yapılmış bir hareket. Rahatsız oluyoruz biz kardeşim, kendine çeki düzen ver. Bugüne kadar 600'den fazla imza atılmış, bu rakam az değil. Galatasaray tarihinde bugüne kadar böyle birşey yapılmadı, ilk kez oluyor.

Dursun Özbek şuan sosyal medyada yazılanları görüyor, transfer döneminde kendisine prim yapmak isteyecektir. Gidecek, 80-90 milyon euro para harcayacak. Gelecek sezon Tudor'la devam edeceğim diyor ancak şu ortamda değil Tudor'la devam etmek Mourinho'yu getirseniz başarılı olamaz. Sezon başlayacak, 2 ay sonra Tudor'u gönderecek yerine Mudor'u getirecek. Ondan sonra da Hudor'u getirecek ancak olan Galatasaray'a olacak ve kulüp durduk yere 100-150 milyon civarında borçlanacak. Sonra kulüp 2018 yılının Mayıs ayında seçime gidecek.

Seçime gitmeden evvel Mali Genel Kurul var, orada da "seçime gidiyoruz, beni ibra edin" diyecek. Ancak şöyle bir durum var. Seneye bu tabloyla gelirse o kurulda kimse onu ibra etmez. Adnan Polat hak etmediği bir ibra edilmeme olayıyla karşı karşıya kaldı ancak Dursun Özbek hak ettiği şekilde ibra edilmeme olayıyla karşı karşıya kalabilir. Çünkü yaptığı bir çok şey tüzüğe aykırı..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0