Galatasaray'da kavga hiç eksik olmuyor!

Galatasaray’da son yıllarda yaşanan futbolcu-teknik direktör kavgaları dikkat çekiyor. 2011-12’de Burak Yılmaz’ın, Fatih Terim’le yaşadığı gerginlik sonrası takımdaki çekişmeler, 10’un üzerinde benzer örnekle Bruma-Tudor kapışmasına kadar uzandı. Göreve gelmesiyle Bruma'yı Rize'ye götürmeyen Tudor, devam eden süreçte Sneijder'ı iki maç kulübeye çekerek gözdağı vermişti. Kasımpaşa maçı sonrasında yaşananlar ise sezonun özetiydi!

AMK gazetesinde yer alan haberde; ağır Kasımpaşa yenilgisinde Bruma 18. dakikada oyundan alınmış ve teknik direktör Igor Tudor, “Saygı sınırını aştı” diyerek değişikliğin sebebini açıklamıştı. Son dönemlerde Galatasaray'da bu tür yaşanan gerginlikler hiç yabancı gelmiyor. 2011-12 sezonunda Burak Yılmaz ile Fatih Terim arasındaki kriz Selçuk İnan ile birlikte ‘Trabzon tayfasının rahatsızlığı' diye gündeme gelmişti. 2013-14'te Selçuk İnan, teknik direktör Mancini tarafından Fenerbahçe derbisinde oyundan alınmış ve deneyimli futbolcu formasını çıkarmıştı. Egoların çarpışması 2014-15 sezonunda Burak Yılmaz-Hamza Hamzaoğlu, 2015-16'da Podolski-Hamzaoğlu arasındaki gerilimlerle yıldız futbolcular, su şişelerini tekmeleyerek ego patlaması yaşamışlardı. 2016-17 sezonunda da Jan Olde Riekerink'in takım üzerindeki otoritesi tartışılmaya başlamıştı. Bu dönemde önce Selçuk, ardından Yasin ile Hamit Altıntop, Hollandalı hocayı küçük düşürmüşlerdi.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0