Galatasaray'da yükselişin perde arkası!

Ligde uzun zaman sonra üst üste iki hafta galip gelen Galatasaray maç fazlasıyla 3. sıraya çıktı. Fenerbahçe’nin Gençlerbirliği’ne puan kaybetmesini bekleyen sarı-kırmızılılarda son dönemde hangi sorunlar aşıldı? Sabah Gazetesi’nden Mehmet Özcan’ın haberine göre perde arkasında yaşananlar Galatasaray'ın yükselişini sağladı..

BAŞKAN SAHİP ÇIKTI
Kasımpaşa yenilgisinin ardından görevi bırakma noktasına gelen teknik direktör Igor Tudor’u, başkan Dursun Özbek ikna etti. Başkan’ın, “Gerekirse hepinizi satarım ama Tudor takımda kalacak” sözleri Hırvat hocayı olumlu yönde motive etti. Tudor, hem arasının gergin olduğu yıldız oyuncularla sorunlarını çözdü hem de önümüzdeki sezonun planını yapmaya başladı.

SNEIJDER ŞOV BAŞLADI
Tudor’un kendisine adil davrandığına ikna olan Sneijder, hocasının istediği gibi diyete girdi. Fazla kilolarını atan Hollandalı yıldız, son 4 maçta 3 gol 3 asistle tabelaya direkt etki etti. Sneijder’in formuyla sarı-kırmızılı takım artık hücum hattında sorun yaşamıyor.

SİNAN GÜMÜŞ YENİDEN DOĞDU
Yasin sakatlandığında herkes Garry Rodrigues’in oynamasını bekliyordu ancak Igor Tudor, “Göster kendini” diyerek Sinan Gümüş’e formayı verdi. Sinan da bu şansı iyi değerlendirdi ve Osmanlıspor’a jeneriklik bir gol attı. Potansiyelini gösteren gurbetçi oyuncudan yönetim ve Tudor yeni sezonda çok şey bekliyor.

TAKIMA CEZA DEĞİL ÖDÜL
Kasımpaşa yenilgisinin ardından izinleri iptal eden Tudor, Osmanlıspor galibiyetini ise 3 gün izinle ödüllendirdi. Bu kararı soyunma odasında öğrenen futbolcular gülen yüzlerle ASY Arena’yı terk etti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0