Gheorghe Hagi görüşmeye geliyor!

Romanya Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan Viitorul’un sahibi ve teknik direktörü Gheorghe Hagi, Galatasaray’ın daveti üzerine UEFA Kupası’nın 17. yıldönümü için 17 Mayıs’ta İstanbul’da olacak. Rumen basını Galatasaray'ın daveti üzerine İstanbul'a gelecek olan Gheorghe Hagi'nin genç futbolcu Florinel Coman için Sarı-Kırmızılılar'la görüşme yapacağını iddia etti.

Romanya’da yayın yapan sport.ro sitesinin özel haberine göre; Hagi, şampiyonluğa ulaşan takımının genç yıldızı Florinel Coman için Galatasaray’la pazarlık yapacak. Hagi’nin futbolcu için Galatasaray’dan 4 milyon euro isteyeceği konuşuluyor. Kulüp başkanı Cristian Bivolaru, şampiyonluğun kazanılmasının ardından yaptığı açıklamada “Bu yaz kesinlikle bazı oyuncularımızı satacağız” demişti. Hagi yakın geçmişte Florin Tanase, Ianis Hagi ve Razvan Marin gibi genç futbolcularını satmıştı.

19 yaşındaki Florin Coman sol açık ve forvet pozisyonlarında forma görev yapıyor. 1.82 boyundaki futbolcu Rumen futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli yeteneklerden biri olarak gösteriliyor. Coman bu sezon 32 resmi maçta 9 gol atıp 10 da asist yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0