Gomis için resmi temaslar başlıyor!

Galatasaray'ın golcü adayları arasında ilk sırada yer alan Bafetimbi Gomis konusunda heyecan verici gelişmeler yaşanıyor Dünyaca ünlü L'Equipe gazetesi, Fransız golcünün Galatasaray'ın cazip teklifini kabul ettiğini yazdı.

Fransa'dan gelen haberlere göre, Marsilya'da kiralık oynayan, bonservisi ise Swansea'da olan Gomis Galatasaray'la el sıkıştı. L'Equipe gazetesi, Galatasaray'ın 31 yaşındaki Gomis için Swansea'ya cömert bir teklif sunduğunu yazdı. Ligin bitimiyle tatile çıkan Fransız yıldızın da Galatasaray'la prensipte anlaştığı iddia edildi.

Diğer kaynaklar ise Cimbom'un 3 milyon Euro önerdiğini, Gomis'in ise 3.5 milyon euro istediğini belirtirken anlaşmanın an meselesi olduğunu duyurdu. L'Equipe'e konuşan Gomis, "Çok gol atmak için çok uğraştım ve büyük talep görmem yöneticiler için sorun oldu." diyerek Swansea'nin istediği rakama çıkmayan Marsilya yönetimine sitem etti. Marsilya'nın, Gomis'in yerine Monaco'dan Germain veya Arsenal'dan Giroud'u transfer edeceği kaydedildi. 

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Bafetimbi Gomis, bir Marsilya taraftarıyla twitter üzerinden dikkat çeken bir diyaloga girdi. Marsilya'lı bir taraftar, ''Bana kalırsa Monaco'dan Germain'i transfer etmeliyiz. Gomis de yedek olarak kadroda kalabilir'' diye yazdı. Gomis bu paylaşıma cevap vererek, ''Beni takımda tutmak istemen güzel, ancak ben asla yedek olmam'' diye yanıtladı. Bonservisi Swansea'da bulunan Bafetimbi Gomis, kiralık olarak formasını giydiği Marsilya'da bu sezon 20 gol attı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0