Güldeniz Önal resmen Eczacıbaşı Vitra'da..

Galatasaray kadın voleybol takımının geride kalan süre içerisinde yapılanmasında büyük rol oynayan ve saha içi tecrübesinin yanı sıra saha dışı birikimlerini de genç arkadaşlarıyla paylaşan Güldeniz Önal gelecek sezon Eczacıbaşı Vitra forması giyecek.

İki sezon önce takıma katılan Güldeniz Önal kariyerinde daha önce İller Bankası, Türk Telekom, Vakıfbank gibi takımlarda forma giydi. Kulüp takımlarındaki kariyerinde ikişer kez Türkiye Ligi, Türkiye Kupası ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşarken; birer kez Türkiye Süper Kupası ve Dünya Kulüpler Şampiyonluğu yaşamıştı. İki sezondur CEV Cup'ta adını son dört takım arasına yazdıran Galatasaray kadın voleybol takımının bu sezon Türkiye Ligi'ndeki final yolculuğunda da önemli bir pay sahibi olan Güldeniz Önal gerek saha içerisinde, gerekse saha dışında yaptıklarıyla takımın sevilen yüzleri arasındaydı. Formayı hak ettiği şekilde terletip, iz bırakan isimler arasında yer alan Güldeniz Önal'a formamız altında yaptıklarından dolayı teşekkür eder; voleybol kariyerinde başarılar dileriz. Yolun açık olsun Güldeniz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0