Herkes bilsin; vazgeçmeyeceğiz!

Sultanlar Ligi'nde final serisinde ezeli rakibi Fenerbahçe karşısında 2-0 geride olan Galatasaray kadın voleybol takımı serinin üçüncü maçında 2 Mayıs Salı günü rakibini evinde ağırlayacak. "Tamam mı, devam mı?" maçı olarak tanımlayacağımız final serisinin 3.maçı öncesinde Galatasaray kadın voleybol takımı oyuncuları Nadia Centoni, Güldeniz Önal, Aslı Kalaç, Gamze Alikaya ve Nihan Güneyligil kulübümüzün resmi kanalına açıklamalarda bulundu.

NADİA CENTONİ: MAÇI TEKRAR BAŞLATACAĞIZ
Her şeyden önce 2-0 gerideyiz. Birçok karşılaşmada gösterdik ki maçı tekrar başlatabilir, tekrar geri dönebiliriz. Bunun için çok çalışıyoruz. Kolay olmayacağını biliyoruz ama kazanmak için her şeyimizi ortaya koyacağız.

GÜLDENİZ ÖNAL: HERKES BİLSİN, ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
İlk iki maçı istediğimiz sonuçla bitiremedik. İkinci maçta daha iyi mücadele ettik. 3. maçımızı oynayacağız. Vazgeçmiyoruz, vazgeçmeyeceğiz de. Bu seriyi uzatmak istiyoruz. Herkes bilsin ki elimizden geleni yapacağız; her şeyi ortaya koyacağız. Elbette; Fenerbahçe bizden daha iyiyse tebrik edeceğiz ama biz maçtan sonra kendimize ‘Biz her şeyi denedik, olmadı’ demeliyiz…

ASLI KALAÇ: TARAFTARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMASIN
2-0 geride olabiliriz ama hiçbir şey bitmedi. Buna göre çalışıyoruz.  İnşallah 2-0 geriden geleceğiz ve 3-2 finali biz tamamlayacağız. Taraftarımız bizi yalnız bırakmasın; ev sahibi biziz, Burhan Felek’i dolduralım.

GAMZE ALİKAYA: TERİMİZİN SON DAMLASINA KADAR...
Bizim için hiçbir şey bitmedi. Belki de yeniden başlayacak her şey. Terimizin son damlasına kadar savaşacağız. Seriyi döndürebileceğimizi düşünüyorum. Bunun için taraftarımızın da bize destek olması gerekiyor. Umarım burası dolar. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz.

NİHAN GÜNEYLİGİL: BU SERİ BİTMEDİ!
Hazırlıklarımızı tamamladık; pekiştiriyoruz. Eksiklerimizin üzerine gitmeye çalıştık. Hazır olduğumuzu düşünüyorum. Bu seri bitmedi; bu serinin 3 maçta bitmeyeceğini başından beri söylüyordum. Kendi seyircimiz önünde manevi olarak kuvvetli olan taraf biz olacağız. Elimizden gelenin fazlasını yapacağız. 2-0 bizi yıldıran bir skor değil. Tüm ekibe başarılar diliyorum. Dileğim burada bir şölen havası olması. Taraftarımızın desteğiyle galip gelmek istiyoruz. Bu seri benim için de çok değerli. Kariyerime son ver verme kararı aldım. Bu serinin bitiminde aktif voleybol yaşımım bitmiş olacak. Benim için ne kadar daha fazla sahada kalırsam cebimde hatıralarım biraz daha artmış olacak. Duygularım biraz yoğun ama istediğim tek şey maç bittiğinde formada kuru yer kalmaması. Umarım elimizden gelini yapar ve buradan galip ayrılırız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0