Igor Tudor değişikliğin nedenini Özbek'e anlattı..

Hafta sonu evinde Kasımpaşa karşısında ağır bir mağlubiyet alan ve sonrasında yaşananlarla birlikte adeta karışan Galatasaray'da sular durulmuyor. Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; mücadelenin 18.dakikasında Bruma'yı kenara alan teknik direktör Igor Tudor bu değişikliğin sebebini başkan Dursun Özbek'e açıkladı. 

39 yaşındaki teknik adamın, Özbek’e, “Ona çizgiye basmasını, çizgiden oynamasını söyledim. Ancak o her defasında içeriye girmeye çalıştı. 1 kere söyledim, 2 kere söyledim, üçüncüde de gözümün içine bakıp yine çizgiye basmak yerine içeriye girince oyundan çıkardım. Hatalı olduğumu düşünüyorsanız istifa ederim” dediği öğrenildi. Özbek’in de, “Hayır, sen bu takımın hocasısın, ne karar alıyorsan arkasındayız” cevabını verdiği bildirildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0