Igor Tudor: Yüzde bir milyon eminim sorun hoca değil!

Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig 30. haftasında seyircisiz oynanan mücadelede Kasımpaşa'ya 1-3 mağlup olduğu maçın ardından Igor Tudor basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Dursun Özbek'in soyunma odasına inmesi hakkında "Başkanımız kendi düşüncelerini söyledi. Konuşulanlar soyunma odasında kalacaktır. Sadece bu maçla ilgili konuştuk. Gelecek hakkında konuşmadık." diyen Tudor, istifa edecek misiniz sorusuna ise "İstifa gibi bir şey yok ortada." cevabını verdi. Hırvat teknik adam ayrıca, Bruma'nın 18. dakikada kenara alınmasının nedenini ise "Hoca olarak tabii ki bazı şeylere göz yumabilirim ama ne olursa olsun hoca ile oyuncu arasındaki saygının bir limiti vardır." şeklinde açıkladı. Tudor'un açıklamalarının kalanı ise şu şekilde..

Bursaspor maçından bir hafta sonra böyle bir performansı açıklamak kolay değil. İki haftadır iyi oynuyorduk ama bugün böyle bir performans çıktı. Kötü bir performans gösterip kaybettik. Kasımpaşa'yı galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum.  

Yüzde bir milyon eminim ki şu anda problem hoca değil. Galatasaray'ı sevenler için çok önemli bir detay. Bugün olan şey Galatasaray'ın sıkıntısını anlatıyor. Oyuncu, oyunculuğunu bilmeli; hoca, hocalığını. İsim önemli değil. Herkes kendi görevini yapacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0