İspanyollardan Jeremy Mathieu iddiası!

Yeni sezon planlamasına başlayan Galatasaray'ın Barcelona forması giyen Fransız savunma oyuncusu Jeremy Mathieu'ya teklif yaptığı iddia edildi. İspanya'da yayın yapan SPORT gazetesinde Lluís Miguelsanz imzasıyla yer alan haberde; Barcelona’nın Fransız stoperi Jeremy Mathieu’nun sezon sonunda takımdan kesin olarak ayrılacağını ve Galatasaray’ın tecrübeli stopere oldukça iyi bir teklif yaptığı ifade edildi. Mathieu’ya Premier Lig’den de ilgi olduğu belirtildi.

Galatasaray’ın önümüzdeki günlerde Barcelona ile de temasa geçeceği ve futbolcuyu bonservissiz olarak transfer etmeye çalışacağı öne sürüldü. 33 yaşındaki 1.89 boyundaki Mathieu, Katalan devinin yeni sezonda kadrosunda düşünülmüyor. Mathieu’nun Barça’yla bir yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

2014 yazında Valencia’dan 20 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Mathieu bu sezon 16 resmi maçta forma giydi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0