Sarayın Sultanları'nda yeni sezon öncesi 3 takviye..

Marina Maljkovic yönetiminde geçtiğimiz sezon yeni bir yapılanmaya giden Galatasaray kadın basketbol takımı genç kadrosu ve mütevazi bütçesiyle ligde yarı final oynayarak Euroleague'de mücadele etme hakkı kazanmıştı. Eurocup'ta da yarı final oynayan Sarayın Sultanları'nda yeni sezon öncesinde kadro çalışmaları hız kazanırken, Basketfaul sitesinin haberine göre Bellona AGÜ'de forma giyen Ayşegül Günay'ın ardından Mersin BŞB forması giyen Gintare Petronyte ve Fransız temsilcisi ESB-Villeneuve forması giyen genç oyuncu Olivia Epoupa ile prensip anlaşması sağlandı.

Litvanyalı uzun oyuncu 2010-11 sezonunda; Ayşegül Günay ise 2014-16 sezonları arasında sarı-kırmızılı formayı giyerken; Fransız oyuncu Epoupa geride bıraktığımız Rio 2016 Olimpiyatları'nda milli takım formasıyla mücadele etmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0