Marina Maljkovic: Bu takımı çalıştırdığım için gururluyum!

Galatasaray kadın basketbol takımımızın Kadınlar Basketbol Ligi'nde play-off yarı finalinin üçüncü karşılaşmasında Fenerbahçe’ye 63-77 mağlup olduğu mücadele sonrası başantrenörümüz Marina Maljkovic maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Marina Maljkovic'ın açıklamaları şu şekilde...

Sezon başında İstanbul’a geldiğimde karşımda genç oyunculardan kurulu bir takım buldum. Daha önce çalıştığım hiçbir takımda böyle bir şeyle karşılaşmamıştım. Seda, Eda, İrem Naz, Yağmur, İnci ve diğerleri bu ülkenin gelecekte milli takımı oluşturan parçalar olacaklar. Diğer taraftan artık Moriah Jefferson’ı çok kişi biliyor. Bu sene bizimle beraber Avrupa’nın en iyi oyun kurucularından birisi oldu.

Herkes bizim ligde kalmamızın bile zor olduğunu söylüyordu ancak biz sezona çok iyi başladık ve lige iyi bir giriş yaptık. Bu seride galibiyet alamadığımız için oldukça üzgünüm. Fakat sezonluk beklentiler açısından baktığımız zaman mutluyum. Daha önce hem kulüp bazında hem de milli takım bazında kazandıklarımla bu sezon geldiğimiz noktayı aynı derece görüyorum.

Tüm teknik, idari ekibe ve sporcularıma teşekkür ediyorum. Taraftarlarımızla bu sezon çok özel bir bağ yakaladık. Maçtan sonra taraftarlarla marş söylememiz çok özeldi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0