Mircea Lucescu sesleri devam ediyor!

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek her ne kadar Igor Tudor ile yola devam edeceklerini dile getirse de Zenit'ten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mircea Lucescu en önemli adaylar arasında yer alıyor. Sportif AŞ üyesi Mehmet Özbek son olarak geçtiğimiz günlerde Zenit - Terek maçını tribünden takip etmiş ve karşılaşma sonrasında Lucescu'nun menajeriyle görüştüğü iddia edilmişti. 

Zenit yönetimiyle sezon sonunda masaya oturacak olan Mircea Lucescu'nun yerine geçmesi beklenen iki teknik direktör adayı ise belli oldu. Bunlardan birisi, bir dönem Galatasaray'da da görev yapan İtalyan teknik adam Cesare Prandelli. İtalyan menajer son olarak Valencia'da görev yapmıştı ancak alınan sonuçların ardından görevinden ayrılmıştı. Rus devinin bir diğer alternatifi ise Fiorentina'da görev yapan Portekizli teknik adam Poula Sousa.

Ajansspor'un özel haberine göre; Kalan 4 haftada takımın daha derin bir moral bozukluğuna sürüklenmesini istemeyen yönetim, Rumen teknik adamla temaslarının su yüzüne çıkmasını istemiyor. Lucescu'nun sezon sonunda Zenit yönetimiyle yapacağı görüşmenin ardından ayrılık kararı çıkması halinde Galatasaray, başarılı teknik adama resmi teklifini yapacak. Mircea Lucescu'nun teklifi kabul etmesi halinde Galatasaray'a kendi ekibiyle gelmesi ve yönetimin teklif edeceği yardımcıları kabul etmeyeceği gelen haberler arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0